Passa al contingut principal

No tenir por..


FRAGMENT DE CROMÀTICA! LA ILLA DELS COLORS


La platja estava tranquil·la.
Només algunes persones passejaven tot gaudint dels primers raigs de
sol que començaven a escalfar agradablement.
El noi es va aproximar a la vora del mar. Li atreia el soroll que feien les onades en arribar a la sorra de la platja.
Li semblava un so que venia de dins de l'ànima  era com la seva respiració, es sentia part d'aquella matèria humida i blava.
Es va aproximar un xic mes.

Aquest cop, va deixar que l'aigua, acaricies suaument els dits dels seus peus.
Era fresca, neta, renovada per un nou dia.
Aquesta fredor va ser com un corrent que va posar en marxa els sentits adormits del Miquel i va tenir ganes de córrer.
Les cames van  agafar embranzida, cada cop mes força, mes potencia. I sense adonar-se'n, es va deixar portar per aquell sentiment.
En pocs segons va emprendre una carrera, on la finalitat era buscar-se a sí mateix.
La suor no va trigar gaire en aparèixer, li va començar a caure del front, després pel coll i l'esquena.  Ara, amb la pell mullada, experimentava una restaurada vitalitat amb el contacte de l'aire.
Mentre duia a terme aquella cursa per descobrir el seu destí, els pensaments, igual que el seu cos, també es trobaven en estat d'alerta i molt actius.
Imatges i records anaven i venien tot mostrant-li qui havia estat fins ara i qui volia ser.
Córrer, només per plaer, va fer que el noi se'n adonés de sentiments que tenia amagats en un pou on, per por, mai s'havia parat a mirar, el que hi havia a dins.
Sí, era això, en Miquel començava a no ser el mateix que havia sigut fins ara.
A dins seu, naixia un noi mes fort, mes segur.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

                                                                  ¡SALERO! ¡Que salá que eres! – Le decía todo el mundo a mi hermana , cuando apenas levantaba un palmo del suelo. Yo no tenía sus gracias. Quizás, porque a lo mejor necesitaba tomar más sal. Entonces, comencé a salar las comidas. Incluso la tomaba hasta en el yogurt. -¡No se tiene que abusar de la sal! Al final te voy a tener que llevar al médico, con esa manía que te ha cogido, de salarlo todo. –Me gritó mamá-. La sal se acabó convirtiendo en una autèntica obsesión para mi. Por otro lado, las relaciones con mi madre empeoraban. -¡Pues a Marisol le sienta divinamente! –Grité-. -¡Que caràcter que tiene el niño! –Le comentaba mi madre a una vecina-. Lo diferentes que son los dos hermanos. Uno el sol, la otra, la luna. ¡Ya lo tengo! Era evidente que la sal, no estaba hecha para mí. Lo mío era, el azucar. ©txeoividal

LITERATURA INFANTIL

LITERATURA INFANTIL- LA PASTANAGA VALENTA CONTES ESCRITS PER ROSA BRIBAS La Pastanaga Valenta està un xic avorrida al seu cau, on viu amb els seus cosins i la Tieta Patata. Un dia sent com parlem de la seva gran família: ELS TUBÈRCULS i de lo importants que són per a l'alimentació de èssers vius. Així que decideix anar a cercar preguntes sobre el seu orígen. Durant el camí coneix personatges de tota mena, i es troba en més d'un embolic. Però finalment se'n surt i acaba trobant les respostes que buscava i moltes experiències més. Un relat que enamorarà a grans i petits.

Notícies ....

Durant la setmana blanca alguns programes de ràdio s'han fet eco d'aquesta nova "proposta educativa" i  li han dedicat uns minuts dels seus espais. Un d'aquests programes ha sigut el que presenta i dirigeix en Miquel Murga "TENIM UN PROBLEMA". A part de que evidentment la setmana blanca no sembla "que hagi fet net" dins la conciliació laboral-familiar, he tingut el plaer de poder sentir a la meva filla Gala participant en el programa junt amb el David Murga de entre altres convidats.